Mirë se vini në Aurelia Doreza

Supermax Healthcare limited është krahu evropian i Supermax Corporation Berhad, prodhuesi i dytë më i madh në botë i dorezave të ekzaminimit njëpërdorimësh.
I themeluar mbi 30 vjet më parë, Supermax Healthcare Group, është bërë, globalisht, një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe më të njohur në botë të dorezave të disponueshme; përballet me markën më të shitur në SHBA dhe markën e dorezave me rritje më të shpejtë në Evropë, Aurelia.

E themeluar në vitin 1987 nga shtetas malajzianë, Dato' Seri Stanley Thai dhe gruaja e tij, Datin Seri Cheryl Tan si një biznes tregtar, duke shpërndarë doreza të disponueshme. Me suksesin e modelit të tyre të shpërndarjes, në vitin 1989, ata blenë objektin e tyre të prodhimit, me theksin dhe fokusin në prodhimin e dorezave njëpërdorimshme premium.

Sot, Supermax Healthcare është çimentuar si një nga prodhuesit kryesorë në botë të dorezave të disponueshme, me 26 miliardë doreza të prodhuara çdo vit nga 12 fabrikat e saj prodhuese me bazë në Malajzi; shpërndahet në mbi 160 vende në mbarë botën.

HYRJE TË GJITHA TONA TË RI
Sfera Industriale të Dorezave
POSTA TË FUNDIT NGA JONË
Blog

IDS 2023

IDS 2023

Supermax Healthcare UK është degë evropiane e Supermax Corporation Berhad, prodhuesi më i madh 2nd në botë i dorashave të provimit të disponueshëm. Selia jonë evropiane është e vendosur në Peterborough nga ku shpërndahemi në të gjithë Evropën.

Informacion Ligjor
Politika kundër skllavërisë dhe trafikimit njerëzor // Politika e koronavirusit // Deklarata REACH // Politika e Kodit të Sjelljes së Standardeve Etike // Politika e Punës së Fëmijëve // Raporti i H&S 2021 // Kushtet standarde të BE-së // Kushtet standarde MB

Supermax Healthcare. Europe Ltd, Units 1001-1012, Building 1000, Gateway Business Park, New Mallow Road, Cork, Ireland

           

Kërko