Банер на веб-страница на Aurelia Ignite
Банер на веб-страница на Aurelia Robust
Веб банер на Aurelia Blush
претходната стрелка
следната стрелка

Добредојдовте во Aurelia Gloves

Supermax Healthcare limited е европскиот дел на Supermax Corporation Berhad, вториот најголем светски производител на ракавици за преглед за еднократна употреба.
Основана пред повеќе од 30 години, Supermax Healthcare Group, на глобално ниво стана еден од најголемите и најпознатите светски производители на ракавици за еднократна употреба; предничени од најпродаваниот бренд во САД и најбрзорастечкиот бренд за ракавици во Европа, Aurelia.

Основана во 1987 година од малезиски државјани, Дато Сери Стенли Тај и неговата сопруга Датин Сери Шерил Тан како трговски бизнис, дистрибуирајќи ракавици за еднократна употреба. Со успехот на нивниот дистрибутивен модел, во 1989 година, тие купија сопствен производствен капацитет, со акцент и фокус на производство на врвни ракавици за еднократна употреба.

Денес, Supermax Healthcare е зацементиран како еден од водечките светски производители на ракавици за еднократна употреба, со 26 милијарди ракавици кои се произведуваат годишно од нејзините 12 производствени фабрики со седиште во Малезија; дистрибуирајќи во над 160 земји на глобално ниво.

ВОВЕДУВАЈЌИ НАШИТЕ СИТЕ НОВИ
Работни индустриски ракавици
Најнови НАСТАНИ ОД НАШИОТ
Блог

Меѓукладна 2024 година

Меѓукладна 2024 година

Здравствено-безбедносен настан 2024 година

Здравствено-безбедносен настан 2024 година

Supermax Healthcare UK е европска подружница на Supermax Corporation Berhad, светски 2nd најголем производител на ракавици за еднократна употреба. Нашиот европски штаб се наоѓа во Питерборо од каде што се дистрибуира до цела Европа.

Правни информации
Политика против ропство и трговија со луѓе // Политика на коронавирус // Изјава за REACH // Политика за етички стандарди за однесување // Детска политика за труд // Извештај за H&S 2021 година // Стандардни услови ЕУ // Стандардни услови ОК // Политика за животна средина // План за намалување на јаглеродот // Изјава за ропство и трговија со луѓе

Супермакс здравствена заштита. Europe Ltd, Units 1001-1012, Building 1000, Gateway Business Park, New Mallow Road, Корк, Ирска